BIBLIOTECA SCOLII GIMNAZIALE AVRAM IANCU COVASNA-VOINESTI
email: biblioteca.scolii.noastre@gmail.com

marți, 5 martie 2013

Martisoarele lui Gile

Printre martisoarele primite la concursul nostru SIMBOLURI ALE PRIMAVERII, s-au regasit si acestea:


Sunt realizate prin transformarea unei bucati de dantela de catre Brasoveanu Virgil din clasa a IV-a B. Deoarece, chiar fara sa stie, a folosit principiul 3R si 1 O (Redu-Recicleaza-Refoloseste Original), principiu ce se aplica pentru valorificarea materialelor recuperabile, si pentru ca provocarea lunii martie este Dantela, inscriem martisoarele lui Gile la aceasta provocare a fetelor cu maini maiastre de la Provocari verzi.

Dupa cum ne spun chiar ele, " A fi verde nu este ceva nou, din contra! Conceptul a aparut cu mult timp in urma si a fost preluat de la gradinite pana la sectorul business, ingrijindu-se atat de reciclare, reduce si refolosire, dar si de protectia mediului inconjurator, de educatia oamenilor in acest sens, de venirea cu solutii pentru constientizarea acestui fenomen si chiar de crearea de produse si servicii care sa intruneasca aceste conditii.
Acest lucru ne preocupa si pe noi si ne dorim sa venim in sprijinul celor care cauta solutii, care doresc sa ia parte la crearea de obiecte, lucrate de mana in special, folosind acest principiu 3R si 1 0."

Uitati cum mai poate fi folosita dantela:


Dragii mei, daca aveti si alte idei despre cum o bucata de dantela se poate transforma in ceva frumos, sa ma anuntati si va vom inscrie lucrarile in concursul- provocare Dantela.
Multa inspiratie va doresc!

4 comentarii:

  1. Virgil a facut martisoare extrem de frumoase! Combinatiile sunt cu foarte mult bun gust:)! Felicitari:) si bafta - ne bucuram mult sa avem asa concurenti tineri si talentati si ii dorim lui Gile bafta!!

    cu drag
    Rux

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragute martisoarele dar si celelalte lucrari realizate. Mult succes la concurs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac martisoarele realizate de tine, Virgil.Se vede ca le-ai facut pentru persoane dragi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase mărțișoare. Felicitări, Virgil!

    RăspundețiȘtergere

Va asteptam parerile, sugestiile, gandurile bune!