BIBLIOTECA SCOLII GIMNAZIALE AVRAM IANCU COVASNA-VOINESTI
email: biblioteca.scolii.noastre@gmail.com

miercuri, 22 mai 2013

Ana are...idei frumoase!

Marius (da, celebrul Marius al nostru, cel care a devenit cunoscut pentru pasiunea lui de a migali mai mereu la minunate creatii, cel care deja da interviuri...) a inspirat si alti elevi ai scolii noastre.
Ana Maria Bohăţel din clasa a 7-a a vrut sa ne demonstreze ca natura poate fi o sursa inepuizabila de materiale pentru a crea un tablou deosebit!


O lasam pe Ana sa ne descrie creatia sa:  "Lucrarea mea reprezinta un peisaj de primavara ! Toate lucrurile folosite sunt din natura , cu exceptia semintelor de dovleac , din care este confectionat acoperisul fantanii . Razele soarelui , sunt petale ale unei flori , la fel si norii ! Trunchiurile copacilor sunt bucati de lemn , iar cregile acestora sunt cregute mai mici . Florile copacilor sunt petale ale altor flori iar frunzele sunt fire de iarba Ceea ce inconjoara copacii si fantana este alcatuit din :fire de iarba , flori de soc si tot felul de flori gasite prin natura !"

Inscriem si lucrarea Anei la Provocarea verde a lunii mai, SA CONSERVAM NATURA!

2 comentarii:

  1. gandurile mele bune sunt indreptate catre voi,

    ma bucur sa vad ca faceti ca lucrurile sa se si intample ,

    succes si numai bine va doresc,

    marcela cosnean
    harman

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa lucrarea Anei! Ma gandeam ce interesant ar fi un ierbar, care sa aiba o pagina speciala, asa, ca lucrarea Anei! :>
    Ne bucuram sa vedem o bucatica din natura surprinsa astfel:)
    bafta Ana
    cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere

Va asteptam parerile, sugestiile, gandurile bune!