BIBLIOTECA SCOLII GIMNAZIALE AVRAM IANCU COVASNA-VOINESTI
email: biblioteca.scolii.noastre@gmail.com

marți, 4 iunie 2013

5 iunie- Ziua Mediului

Pe 5 iunie sarbatorim Ziua Mediului! Cu ocazia acestei aniversari in toata lumea au loc evenimente speciale care amintesc oamenilor despre importanta mediului inconjurator.
Ziua Mondiala a Mediului se sarbatoreste in fiecare an in data de 5 iunie. fiind instituita in 1972 de adunarea generala a Natiunilor Unite. Reprezinta un prilej pentru institutiile statului dar si pentru toti cetatenii de a se mobiliza. De a face ceva cu adevarat pentru lumea care ne inconjoara. Schimbarea depinde nu numai de Stat ci de noi; fiecare dintre noi poate contribui semnificativ la ameliorarea si protejarea parcurilor, a spatiilor verzi sau a gradinilor. 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, Asociatia Cultural Crestina Justinian Teculescu, in colaborare cu Scoala Gimnaziala Avram Iancu din Covasna, va invita la:
- Simpozionul " SA DAM O SANSA MEDIULUI', organizat la Sala Unirea, orele 13.oo; invitati: lectori de la Agentia de Mediu, de la Directia Silvica, elevi ai Scolii Gimnaziale Avram Iancu din Voinesti, etc.
- Cursa de biciclete "Pentru noi si pentru mediu", cu plecare la orele 15.oo din Piata Eroilor (de la statuie); traseul va parcurge cateva locuri frumoase din orasul nostru
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va asteptam parerile, sugestiile, gandurile bune!