BIBLIOTECA SCOLII GIMNAZIALE AVRAM IANCU COVASNA-VOINESTI
email: biblioteca.scolii.noastre@gmail.com

miercuri, 23 aprilie 2014

Ora poveştilor: H.C. Andersen

Magia  poveştilor lui Hans Christian Andersen

Ora poveştilor



 Nu cred că există cineva care să nu fi citit o poveste a celebrului scriitor danez Hans Christian Andersen, sau să nu fi auzit de vreun personaj al său: Mica Sirenă, Viteazul soldăţel de Plumb, Fetiţa cu chibrituri sau Răţuşca cea urâtă,…sunt câteva dintre personajele legendare şi extrem de îndrăgite, care ne-au încântat multora copilăria şi farmecă copiii în continuare.
Despre aceste personaje şi multe altele s-a vorbit în cadrul programului “ Ora poveştilor”, la care au participat micii cititori de la şcoala noastră, care s-au lăsat vrăjiţi de lumea fascinantă a basmului.
Am fost copii şi ...mai suntem încă. Putem retrăi oricând magia momentelor unui basm inspirat de pana înzestrată a lui Hans Christian Andersen.
O astfel de atmosferă a redat pe tot parcursul orei de lectură, unde elevii claselor primare au ascultat şi activ au discutat despre cele mai frumoase povestiri ale marelui scriitor.
Pe parcursul activităţii, incântarea a predominat în ochii elevilor de la şcoala noastră, care s-au lăsat vrăjiţi de lumea  basmului.

                                                                            

                                                                                      BIBLIOTECAR

                                                                                      POTEICA MIRELA
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va asteptam parerile, sugestiile, gandurile bune!